- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
nekem nagy kedvencem lett a Locus, adj még neki esélyt.
rendeltem az aliexpessről egy bringára szerelhető telefontartót, nagyon patentül megy az erdőben is navigáció. mennyivel kényelmesebb ezt használni, mint a korábbi computert. ha végeztem az adott edzéssel, mindent el lehet menteni, menet közben meg az érdekesebb résztávoknál csinálok egy képernyőképet.
(sajnos már levettem a computert a bringáról, érdekes lett volna letesztelni egymás mellet a két eszközt, hogy sebesség illetve távolság terén mennyi az eltérés)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest