- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojoando #564 üzenetére
Mármint mire képes? Egyébként lentebb linkeltem a töltőt is, ez volt az. És min nincs milyen dugalj?
-
-
-
-
válasz
Barret001 #554 üzenetére
Amiket eddig használtam, azoktól bizonyára többet fog tudni. Ráadásul ezek már több évesek, szerintem már messze nem tudják azt, ami rájuk van írva. Arról nem is beszélve, hogy az Ni-MH akkuk 8.4V-ot adnak le, míg ezek stabil 9V-on mennek.
-
Igen, végül is Type-C porton lehetne, de sima 65W-os hálózati töltőről ment a töltés, USB-A, nem QC porton keresztül. A töltőfeszültség azt hiszem 5.3V volt, ennyit írt a teszter.
-
válasz
Dr. Szilikát #550 üzenetére
Viszont nem tudni milyen mértékig volt feltöltve, amikor kivettem a csomagolásból, szóval a tényleges értéket csak úgy tudhatnánk meg, ha nullára merítve tölteném fel, és azt mérném le. Esetleg magát a merítést is lehetne mérni, hogy ténylegesen mennyit tud leadni. De ezekkel most egész biztos nem vacakolok, illetve céleszközöm sincs rá. Feltöltöttem, betettem őket a két multiméterbe (eredetileg is abba szántam), és majd használom.
-
-
Az AliExpress topikból folytatva.
Szóval megérkeztek az akkuk. Kicsomagolás után első dolgom volt, hogy multiméterrel megmértem a feszültségüket, ami mindkét esetben 9V (9.01 és 9.02) volt. Aztán az elsőt rá is tettem a töltőre, közbeiktatva az USB-s tesztert, és figyeltem. A töltés 0.32A árammal indult, és ez teljesen stabil is volt úgy 2.5 órán keresztül, és ~800mAh töltöttségig, majd elkezdett lassan csökkenni mindaddig, mígnem 3 óra és 18 perc elteltével, és 931mAh töltés után, zöldre váltott az akkuban az állapotjelző LED, és leállt a töltés. Ezek alapján azt gondolom reális lehet a ráírt 1100mAh, és a 216 Ft/db ár sem volt sok érte.
Most pedig csere, és megy a másik a töltőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest