Aktív témák
-
vtechun
veterán
nah müködik ezzel: /dev/ide/host0/bus0/target0/lun0/part8 swap swap auto defaults 0 0
mostmar csak a samba-s kérdésre kellene válasz amit a #8-ban fejtettem ki! Nem akarok ennyi miatt új topicot nyítni... -
vtechun
veterán
teli van már a tököm ezzel a rendszerrel, ebben semmi sem úgy mint kéne, természetesen nincs ilyen, hogy: ''/etc/networking/interfaces'' de van olyan, hogy :/etc/sysconfig/network/ethernet és ezen belül a MAC adressnek megfelelő könyvtárnevek...azokban pedig egy üres AUTO file, meg egy ipv4 könyvtár amiben egy adress és egy netmask nevü file amiknek tartalma a névből következik...
-
vtechun
veterán
csak mert a többi particio is ugy van belove.. azert írtam így... írd már le légyszi, hogy mit kell pontosan beírni, hda8 a swap...
a #8-as hozzaszolasomhoz tudsz valamit szólni? egyébként nagyon gáz, hogy 90% proc idle és mégis csak 6 megával másol samban keresztül miért?
ftp-n keresztül 8 MB körüli a sebesség...
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
na akkor segítsetek mert nem akar sehogysem beindulni ez a swap...
-
vtechun
veterán
egy másik kérdés: : Közvetlenül indulas utan nem erem el a sambas megosztast, de ha az smbd-t és az nmbd démont újrainditom akkor mar elérem, ez lehet amiatt, hogy ezek a démonok alapból hamarabb indulnak mint ahogy az én gépemmel összeköbiztosító hálókártya elindul? Mert sajnos alapból pont ez a hálókaresz nem idul ezért kénytelen voltam az rc fileba beírni, hogy ifup eth2. Amúgy ez a gépe egy szerver ami a netet osztja...
-
vtechun
veterán
Hello! Most nézem, hogy a linuxos szerveremen elfelejtettem telepítéskor beállítani a swapot, megvan a partició, csak éppen nem aktiv, hogyan tudnám beállítani, hogy használja is a linux? mert elég gáz a 128 mb- memmel így a szerver:) lehet, hogy azért is ilyen lassú másoláskor..
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Star Trek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest