- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Cathfaern #24 üzenetére
Hát nem egyszerű, az biztos! :)
De ha összedugjuk a fejünket, tutira összejön pár téma, ami elég általános kiindulásnak. Ráadásul szerinte nem is tuti tippek gyűjteményét kell megoldani, hanem leginkább egy általános kiindulást, mit hogyan érdemes elkezdeni, hogyan kell infót vadászgatni a sarki hómezőkön, stb.
Ezután jöhet pár olyan, ami disztribtől független (X szerver, hang, videokártya).
A tűzfalazást, hálózati szerverüzemeltetést én személy szerint kihagynám. :D
Sipi -
Sipi
addikt
Szerintem viszont jó ötlet, és lehet hasznos dolgokat mutatni. Pl. az ALSA hangrendszer beállítása kb. ugyanolyan minden disztribúcióban, a hardverkülönbségek max. csak a mixer elemeiben mutatkoznak meg.
Ugyanígy általános XFree-beállítás (videokártya - nvidia, ati a két legfontosabb és nehezebb, billentyűzet-kiosztás), stb.
De melyik városban legyen?
Sipi -
Divi
aktív tag
Mert ha egy komolyabb rendszert tanulsz ki feltételezem egy UHUban vagy egy SuSe-ban csak könnyen kiigazodsz...
És amúgyis ez itt a PH! Ne neveljünk már Windózos PowerJúzerból Láma Lnx júzert :))
Válaszolva a #3 üzenetedre, nem olyasmire gondoltam, hogy oldjuk meg hogy Géza 30 csatornás studio hangkártyája együt működjön egy Realtime DVD coder kártyával majd a jelfolyamot mentse le egy SCSI RAID rendszerbe :)
Csupán ha valakinek nem Creative hangkarija van (mint pl nekem) és nem ismeri fel csípőböl a rendszer akkor hogy néz ki egy életrekeltési folyamat...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest