Aktív témák
-
bdav
őstag
most konkrétabban ilyesmit gondoltam: ha összejönne pár ember, aki tök lamaként pl. uhu-t vagy debian-t akar telepiteni akkor nyitni egy topikot, ahol mondjuk a telepitéstöl kezdve részletesen átbeszélünk mindent (tényleg alap dolgokat h. pl. openoffice-t, operát hogy lehet felrakni, meg ilyesmiket). és akkor az a 2-3 lama azért valszeg elég sok kérdésre kitérne ahhoz hogyha vki ujra belevágna, akkor már csak végig kéne lapozni az adott topikot. ja és ha esetleg lenne ilyen, akkor viszont jolenne ha nem offolnák szét.
-
bdav
őstag
na 1. körben kifejezném hogy nagyon tetszik az ötlet, ugyanis jómagam is többször próbálkoztam különböző linuxokkal, de eléggé sikertelenek voltak a kísérleteim (részemröl a nagyon lama kategoriába tartozom, egy rohadt operát nem sikerült használhatóan feltenni uhu 1.0 alá - ugy hogy normálisan megjelenjen minden oldal).
élő tali is jó ötlet lenne, de egy állandóbb topik is, vagy akár több itt a ph-n, ahol kezdü linuxosok kérdezgethetnének (mondjuk nyitni egy uj topikot adott disztribucionak, ha kellö számu vállalkozó egyén van rá hogy belevágjon, és akkor nem keveredne az info). azért inkább a ph-n, mert itt regisztrálva vagyok + ismerös társaság + stb... ja és bennetek feltétlen megbizom
mellesleg pl. a szabilinux nevü oldal nem rossz valoban, de mondjuk netosztást akartam beállítani az alapján, és nagyon nem jött össze (ök ipchains nevü progit használtak hozzá, nekem az uhuban iptables van - ok nem ezzel kéne kezdeni a linuxozást, de épp szükség volt rá; most vmi kódgenerátor által összerakott cucc van, hát nem'tom mennyire hatékony)
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest