- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Divi
aktív tag
Köszi Zrubi ! Általában mindenki akkor tart előadást ha épp ráér :D
Más: Helyszint tud-e valaki ahol egy ilyet meg lehetne szervezni? -
Divi
aktív tag
Nossss...
Sokaknak olyan (jogos) aggályaik vannak, hogy különféle gépekben, különféle vasak vannak. DE azért ha úgy ránézünk a mai rendszerekre azért elég jól körbe lehet skatulyázni őket. (Nvidia / Ati) (Intel / AMD) ( Via / Intel / nVidia)
Egy átlag júzer fel tud telepíteni egy linuxot
>>> Ez így van. Csak amikor rákkattintottam, hogy Egyéni telepítés és hozzámvágott úgy nagyonsok telepítési csomagot akkor nem nagyon tudam mit hozzászólni :) -
Divi
aktív tag
Mint néző/előadó? Netán support? :)
Én bavalottan hülye vagyok:) De szerintem mindenki könnyebben, gyorsabban, kevsebb izzadságcseppel túl lenne a kezdeti nehézségein ha vizuálisan látná egy kivetítőn, majd otthon emlékezetből reprodulkálná :)
Legalábbis én így működök :U -
Divi
aktív tag
Mert ha egy komolyabb rendszert tanulsz ki feltételezem egy UHUban vagy egy SuSe-ban csak könnyen kiigazodsz...
És amúgyis ez itt a PH! Ne neveljünk már Windózos PowerJúzerból Láma Lnx júzert :))
Válaszolva a #3 üzenetedre, nem olyasmire gondoltam, hogy oldjuk meg hogy Géza 30 csatornás studio hangkártyája együt működjön egy Realtime DVD coder kártyával majd a jelfolyamot mentse le egy SCSI RAID rendszerbe :)
Csupán ha valakinek nem Creative hangkarija van (mint pl nekem) és nem ismeri fel csípőböl a rendszer akkor hogy néz ki egy életrekeltési folyamat... -
Divi
aktív tag
Gondoltam még, hogy ''a mellékhatások elkerülése érdekében'' egy csontozott Linuxot kéne felboncolni ami még nem olyan ''ízi tu júz'' diszribúciót. Parancssor foreva' :))
Pl.: az amit Polesz használ jó lenne szerintem :) -
Divi
aktív tag
A BSA témát olvasva egy fórumtárs panaszkodott, hogy míg a vindózerrel könnyedén elboldogul és könyv nélkül kitanulta az egészet a Linuxba már bezony beletört a bicskája.
NA ezzel énis PONTOSAN így vagyok :U
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy unoffical ProHardver! találkozó keretében a nagyobb Linux guruk bemutatnának bizonyos alap dolgokat amik vindózban magától értetődőek. (pl: Telepítés - Mp3 howto - Soundcard howto - múviz howto - cdirás howto - egzotikus kártyák - stb)
Én úgy képzeltem el, hogy valahol ahol van elég hely összeülni és mindig egy Linux tudásáról jól ismert ember tartana egy előadást egy bizonyos területéről az OSnek amit a zöldfülűek kivetítőn figyelhetnének, belekérdezhetnének, esetleg hozva saját hardvert berakva megmutatná az adott előadó, hogy miként kell életjelet csikarni a cuccból.
HA már összejöttünk akkor egy kevés sörrel is meg lehetne bolondítani a találkozót.
A gond az ''csupán'' annyi, hogy én csak a szervezést meg essetleg egy áldozatkész gépet tudnék adni de se kivetítőm se helyszinem nincs az nincs ahol egy ilyet össze lehetne dobni.
A kérdés:
Ki tudna, mivel beszálni?
Egyáltalán lenne igény egy ilyen ''linux tanfolyamra'' ?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest