Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
esetleg vki?
nem lehet az a gond hogy a rack belso csatlakozoja csak 40eres hiaba dugok ra 80eres kabelt? -
n0_gAboR
őstag
szoval akkor konkretan:
ugy csinaltam meg a gepet, hogy a mobilrackban levo winyora tettem fel a linuxot, es a biosban beallitottam hogy hdd-4 rol bootoljon, es hogy boot other devices=on. tehat ha bekapcsolom a rackot, akkor a linux indul, ha nem akkkor a windows. ez igy kurva kenyelmes lenne:
-UHU-val ez mukodott is.
-Mandrake 10 neha eleg erdekes modon fagyott, egyszercsak kimerevedett az egesz kepernyo egerkurzor se mozdult, semmire nem reagalt stb.
-suse 9.2 pro-t akartam feltenni, es amikor elkezde vna feltenni a csomagokat, kifagyott a rendszer (vagyis nem, mert ha atvaltottam a 6-os munkamezobe vagy mi (ctrl+alt+F6) akkor ''ezerrel futottak a sorok'', de latszolag ugyanazok). viszont ha racket kikuszobolve kotottem ugyanoda a winyot (hdd), akkor minden ment rendesen. (most igy lett feltelepitve a suse, onnan irok most.)
viszont rack masolasra, particionalasra meg uhu linuxra hibatlanul mukodott eddig. biztosnem a winyoval vana gond, mert tobbel probaltam, mindig ugyanaz volt az eredmeny. -
n0_gAboR
őstag
senkinek sincs otlete? (nekem sincs
)
-
n0_gAboR
őstag
a secondary slave-re van kotve az egyik winyom a mobilrack-ben. UHU linux teljesen jol ment, windows alatt tarolasra hasznaltam...teljesen jol ment minden.
mandrake linux neha varatlanul teljesen megfagyott benne (eger kurzor is kimerevedik, winyolampa egvemarad, semmire sem reagal). suse 9.2 fel sem telepul, amikor elkezdett vna masolni vegtelen ciklusba keveredett (ezt onnan gondolom h ctral+alt+f4-et nyomva ugyanazokat a sorokat ismetelgette a kernel)
tobb vinyoval probalkoztam, a jelenseg mindig ugyanaz volt (mandrake, suse suxolas)
viszont ha mobilrackbol kivettem a winyot, es csak siman rakotottem sec.slv-re akkor ment rendesen a suse install (mandrake-t meg nem probaltam, de sztem az is, mert ugy fagyott mint amikor vmi hdd para van)
es mint mondtam a rack mukodik, tudok belole masolni, particionalni is stb, windoz alatt is teljesen ok. ezt magyarazza meg nekem plz valaki, mert egy kicsit tanacstalan vagyok, es erdekelne a megoldas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest