- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Hiába dugsz rá 80 erest...
De ettől még nem kellene ilyet csinálnia.
Ez egészen biztosan a rack hibája, hiszen te is írtad, hogy ha kiveszed, akkor monden OK.
Szoftverhez vajmi kevés köze lehet a rack-nek, hoszen az csak egy csatlakozó.
Esetleg az lehet, hogy a vindóz, meg a suse, nem akarta ezerrel a csúcsra húzni a vinyót (hdparm), és így nem jön elő a hibája... -
n0_gAboR
őstag
esetleg vki?
nem lehet az a gond hogy a rack belso csatlakozoja csak 40eres hiaba dugok ra 80eres kabelt? -
n0_gAboR
őstag
szoval akkor konkretan:
ugy csinaltam meg a gepet, hogy a mobilrackban levo winyora tettem fel a linuxot, es a biosban beallitottam hogy hdd-4 rol bootoljon, es hogy boot other devices=on. tehat ha bekapcsolom a rackot, akkor a linux indul, ha nem akkkor a windows. ez igy kurva kenyelmes lenne:
-UHU-val ez mukodott is.
-Mandrake 10 neha eleg erdekes modon fagyott, egyszercsak kimerevedett az egesz kepernyo egerkurzor se mozdult, semmire nem reagalt stb.
-suse 9.2 pro-t akartam feltenni, es amikor elkezde vna feltenni a csomagokat, kifagyott a rendszer (vagyis nem, mert ha atvaltottam a 6-os munkamezobe vagy mi (ctrl+alt+F6) akkor ''ezerrel futottak a sorok'', de latszolag ugyanazok). viszont ha racket kikuszobolve kotottem ugyanoda a winyot (hdd), akkor minden ment rendesen. (most igy lett feltelepitve a suse, onnan irok most.)
viszont rack masolasra, particionalasra meg uhu linuxra hibatlanul mukodott eddig. biztosnem a winyoval vana gond, mert tobbel probaltam, mindig ugyanaz volt az eredmeny. -
zLegolas
őstag
Háppedíg mén az... A gáz max az lehet, hogy nincs automounter, meg ilyesmi. A SuSE meg a kezdők szeretik, más nem.
Nézz bele (root-ként) az /etc/fstab fájlba, silabizáld ki, ha megakadsz, szóljál!
(Ez felelős a felcsatolható/látható háttértárak megjelenítéséért többek között)
Secondary Slave az nálad hddx-ként kéne hogy láccódjon az első oszlop bejegyzéseiben... -
dabadab
titán
Mindenesetre kontakthibanak nez ki a dolog, lehet, hogy csak akkor jon elo, ha megy a CD, v vmi.
-
n0_gAboR
őstag
senkinek sincs otlete? (nekem sincs
)
-
n0_gAboR
őstag
a secondary slave-re van kotve az egyik winyom a mobilrack-ben. UHU linux teljesen jol ment, windows alatt tarolasra hasznaltam...teljesen jol ment minden.
mandrake linux neha varatlanul teljesen megfagyott benne (eger kurzor is kimerevedik, winyolampa egvemarad, semmire sem reagal). suse 9.2 fel sem telepul, amikor elkezdett vna masolni vegtelen ciklusba keveredett (ezt onnan gondolom h ctral+alt+f4-et nyomva ugyanazokat a sorokat ismetelgette a kernel)
tobb vinyoval probalkoztam, a jelenseg mindig ugyanaz volt (mandrake, suse suxolas)
viszont ha mobilrackbol kivettem a winyot, es csak siman rakotottem sec.slv-re akkor ment rendesen a suse install (mandrake-t meg nem probaltam, de sztem az is, mert ugy fagyott mint amikor vmi hdd para van)
es mint mondtam a rack mukodik, tudok belole masolni, particionalni is stb, windoz alatt is teljesen ok. ezt magyarazza meg nekem plz valaki, mert egy kicsit tanacstalan vagyok, es erdekelne a megoldas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- HP notebook topic
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest