- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
"Friss driverekbe meg olyan jó, hogy nem volt még olyan, hogy a ccleaner ne találjon 10-20 frissebbet (akár évekkel)."
Aztán azt nézted-e, hogy az adott hardvered érintett-e egyáltalán a frissítésben vagy csak ki lett adva arra is? Pl Nvidia tipikusan az, aki tolja ki a frissítéseket ezerrel, csak épp az adott kártyád egyáltalán nem érintett semmilyen szinten. Pl az én 2060 Super-emhez nem tudom, hogy mikor jött olyan driver amiben valóban érintett lett volna a 2060S...Szerintem utoljára 2 éve volt ilyen.
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
Ez a cikk kb minden évben megszületik. Minden év a linux éve az elmúlt 20 évben, aztán valamiért a mai napig hibahatáron mozog a mezei felhasználók száma.
A ciki az, hogy 20 év alatt se lett értelmes akku kezelés linuxon. Ami Windows alatt 6 óra, az linux alatt jó ha 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest