Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Windows mellé próbálkoztam telepíteni Mint-et. (külön lemezre, sdb) MultiBoot választásból a windows10 elindítható, de a Mint fura hibát ad. (külön root, home swap part.)
Mitől lehet ez? Mit hibáztam?
-
Ablakos
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget boot ügyben, de nem kísérletezem partíciókkal. Annak is örülök, hogy nem barmolta el a windows betöltőjét.
Talán egy más alkalommal újra megpróbálom... -
Ablakos
addikt
Multi boot módon szeretnék windows10/mint OS-eket használni. Adott az sda UEFI win10. ( sdb mint lenne a kívánság)
Bebootolok usb mint telepítőröl és jelzi, hogy tud windows mellé is telepedni. Hiba nélkül telepedik sdb-re a linux.
A gép boot után csak egy grub prompt van, abból exitelve elindul a windows.
Miért nem akar elindulni a mint? Mit kell kijavítani? -
Ablakos
addikt
20.3 cinnamon jelszóváltáskor nem fogadja el a 8 hosszú jelszót. Igaz weak, de virtuálisan nekem jó lenne. Van valamilyen policy, ami szabályozza a jelszóváltást? (hasonló vagy volt már ilyen stb.)
A hiba üzenet mindössze "An error occurred . Your password was not changed" -
Ablakos
addikt
Facebook desktop alkalmazás nincs Mint-re vagy csak én nem találom?
-
Ablakos
addikt
Windows alkalmazást akartam indítani, de "Hiba történt az archívum betöltése közben" hiba üzenetet kapok. Próbáltam konzolból újratelepíteni a Wine-t, de nem javul. Mit buheráljak még?
-
Ablakos
addikt
Kicsit általános linux, de Mint a cél. Teljesen alap telepítésre szeretnék AMD catalyst drivert telepíteni. Letöltöttem a megfelelő drivert és a neten található fórumok alapján próbálkoztam, de nem sikerül. Szóval azt a néhány lépést szeretném kérni, hogy menjem már fel ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Milyen processzort vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jajj, dehogynem. Köszi.

utopic meg vdpau huhh... 
Rowon