- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Újra feltennèm a kèrdèsem hogy valaki nem tudja mitől lehet az hogy a laptopomon a Mint furcsa hangot ad ki induláskor ès leálláskor ? (Nem mindig, csak az esetek 90%-ban)
A hangeffektek ki lettek kapcsolva. Valaki ? -
Zahze
csendes tag
válasz
Just_Reboot #6449 üzenetére
Szia.
Cairo-dock + default panel fentre, kisalkalmazások hozzáadásánál pedig beállítottam hogy a menü-nek más ikon jelenjen meg (menü szerkesztésnél), az ablaklistát kivettem, az asztal megjelenítését is, és a panel indítót is.
A cairo-dock-on pedig a igazából kattingattam össze vissza, és néztem a változást
Bár igazából nem ajánlanám... vagy csak én voltam a béna, és sikerült kiakasztanom a cinnamon menü-jét, mert amint a képen is látszik, elég hiányosan jelenik meg
Most ezt próbálom visszaállítani.
Valaki esetleg nem tudja hogy hogy lehetne a cinnamon menüjét visszaállítani ? (cinnamon --replace-vel már próbáltam, csinál valamit aztán így marad)
Illetve, a Kisalkalmazások hozzáadásánál-->menü-->menüszerkesztő megnyitása nem csinál semmit.
Valaki erre valamit ? -
Zahze
csendes tag
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég felraktam egy Linux Mint Cinnamon-t a laptopomra és adódott 2 gondom.
Az egyik az az, hogy amikor elindul a rendszer, illetve amikor leáll, a hangszórókon fura hang jelentkezik. Akkor is ha hangfalra kötöm, akkor is ha fülhallgatóra. Ez mitől lehet, illetve hogy lehetne orvosolni ? Kicsit féltem a laptop hangszóróit, illetve az egyetemen is zavaró lenne az ilyen "kisülés" hang bekapcsolás/kikapcsolásnál.
A másik problémám egy kis menü hiba lenne.
Amikor a cairo-t felraktam és beállítottam még működött a menü. Kisalkalmazások --> Menü -- > Beállítás --> Menüszerkesztő megnyitása se nyílik meg. Valakinél előjött már ilyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest