Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ELECT
csendes tag
Üdv! Hol lehet kikapcsolni a "workspace"-eket? Idegesít, hogy ha a bal felső sarokba húzom az egeret, egyből előugrik. Linux Mint 15 Cinnamon
-
ELECT
csendes tag
Üdv!
Még nem vagyok túl tapasztalt Linux téren, és ebből adódóan egyből probléma ütköztem miután elkezdtem próbálgatni a Mintet. Szóval az a problémám, hogy Ubuntuban egy parancsra leszedte a drivereket, ment minden. Itt mit kell csinálni hogy meglegyen minden driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest