- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, 17-es! Kb fél éve töltöttem le. Gondoltam majd frissíti magát telepítés után / alatt.
Lev: köszi, korábban ezt a mintet ajánlották a régi gépre. Sajnos a telepítés nem sikerült, de a live cdt sikerült bebootolni Syl útmutatója alapján. A telepítés viszont lehalt, és dvd-ről használhatatlanul lassú is volt minden.
A héten megpróbálom USB-ről telepíteni. -
Sziasztok, Linux Mint-et szeretnék telepíteni egy nagyon bika gépre
(celeron 2 ghz, 1 giga ram - valahol 2004-5 környékén járunk konfigban).
A linux kezdőknek topikban kb fél éve ajánlották az ilyen nem annyira ultra konfigra a mintet, kb akkoriban töltöttem le, 12-es ha jól emlékszem. Sajnos csak emlékszem, mert 15 perc sem volt elég hogy a dvd bebootoljon, odáig eljut, hogy nézem a mint logót, kb valahol 15-16 perc környékén feltesz egy kérdést, hogy S-et nyomva szkippelhetem a felmountolást, illetve M-et nyomva manuális módba válthatok. Találomra S-t nyomtam, sajnos S mint semmi sem történt, szüttyögött tovább a boottal de valahol 20 perc környékén nyomtam neki egy resetet.Van-e valami javaslatotok arra, hogy fel tudjam telepíteni, vagy esetleg elküldötök inkább egy másik linux disztribúció felé? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest