- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap.
@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
Köszi
-
spanyoll
addikt
Na hölgyek-urak! Előre is köszönök minden infot amit visszaolvasva találok majd itt a topicban.
Laptopomon váltottam w10-ről ami alatt nevetségesen lassú volt a gép mintre és hát nagyon élem az egészet. Tök jó, gyors és nem kellett még szenvednem, hogy jaj linux jaj világvége van. Úgyhogy elkezdem átbújni a topicot pár okosságért, aztán max kérdezek ha van valami

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Apple MacBook
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon