- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Közönségkedvenc Samsungra is megjött az Android 13
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap.
@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
Köszi
-
spanyoll
addikt
Na hölgyek-urak! Előre is köszönök minden infot amit visszaolvasva találok majd itt a topicban.
Laptopomon váltottam w10-ről ami alatt nevetségesen lassú volt a gép mintre és hát nagyon élem az egészet. Tök jó, gyors és nem kellett még szenvednem, hogy jaj linux jaj világvége van. Úgyhogy elkezdem átbújni a topicot pár okosságért, aztán max kérdezek ha van valami

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon