Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
    Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
    Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap. :N

@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
    Köszi :)

Üdv a linuxos klubban. Nem kell OFF-ba tenni, mert Mintről van szó, ami minden formában ON.

Egyes laptopgyártók sajnos nem szabványosan implementálják az UEFI-t, az Acer pont egy ilyen gyártó. Nem minden Acer-géppel van baj, de ezek szerint te beleestél ebbe a körbe. Valami Windows-specifikus UEFI-jük van, amit hekkelni kell, hogy menjen a dual boot Linuxszal. A másik problmás a netbookok szoktak lenni, meg táblagépek, mert azoknak néhány esetben 32 bites UEFI-jük van, ami megint problémákhoz szokott vezetni.

Az UEFI amúgy jó dolog, kivéve, ha valami gyártói gányolás áldozata. Szerencsére a legtöbb gépen ma már szabványos, 64 bites UEFI implementáció van, ami a főbb Linux disztróknak nem okoz gondot, így a Mint-nek sem.

törölt tag

Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
    Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
    Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap. :N

@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
    Köszi :)

Szia,könnyű használni ezeket már.
    Nem kell annyit kínlódni vele mint régen.
    Gyenge gépeken is tűrhetően fut. :C

Új hozzászólás Aktív témák