Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Babetta-X
üzenetére
Ezek alapján egy LVM kiterjesztett partíció van a vinyón. Próbáld meg ez alapján live cd alól csatlakoztatni, hogy elérd a rajta lévő adatokat.
Ha nem megy, akkor ez alapján pontról pontra kellene a testdisket próbálnod.
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Visszatértem a windowshoz, feltelepítettem oda ezt a programot, ha jól látom átalakult az egész linuxos dologgá, ami elég furcsa számomra, mivel egy particiót akartam csak átalakítani azt se fogadtam még el, mindegy is, biztosan én nyomtam el valamit, de van valami esély, hogy viszontlássam az adataimat? (Tudom kürt kft
) -
Bohus
aktív tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Bajod nem lesz a 64-bittől, bár 2GB memória mellett előnye sincs a 32-vel szemben. Fenyő kolléga már egy párszor kivesézte melyik felület mennyire terheli a procit illetve mekkora a memóriaigénye, visszaolvasva megtalálhatod a tanácsait.
Engem jelenleg senki nem tud eltántorítani a KDE mellől, egy notin CoreDuo proci és 2GB ram társaságában használom, jó és fürge rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Rowon