- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
ez a mellé telepítés jó lenne, a leírásba is ezt ajánlja, de nekem ilyen lehetőség nincs. Én úgy akartam telepíteni, hogy elindítom DVD-ről a 64 bitest. Bejön egy idő után az asztal és ott van az asztalon egy ikon, hogy Linux Mint telepítése. Jaj, de most világosodtam meg. Szerintem azért nem ajánlja fel, mert Linuxból a 64-est szedtem le, win7-ből meg 32-es van fent. Na majd kipróbálom a Linuxot is 32-be, mert itt lehet a bibi, hogy 32-es win mellé nem lehet feltenni 64-es Mintet.
-
-
rum-cajsz
őstag
"de elbújhatnak és később gondot okozhatnak mondjuk egy linux-win közti pendrive-os adatcserénél... javítsatok ki ha tévednék"
Ha ez megvalósulna, azzal megjelennének a multiplatformos vírusok.
Ez, a programozási ismereteim szerint elég nagy kihívás lenne.
Csak egyféle, valós kártevőt tudok elképzelni, ami a böngésződben fut, de ott meg csak úgy lehetséges, ha valami fertőzött kiegészítőt telepítettél fel.
De én nem akarok senkit lebeszélni a víruskeresőről, használja nyugodtan, ha attól jobban alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Gurulunk, WAZE?!
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged