Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Úgy tudom, hogy már készítettek multiplatform vírust. Persze az csak koncepció volt nem igazi kártevő.
Egyébként akkor az nem létezik, hogy egy windowsos vírust véletlenül letöltök mondjuk pdf állományba kódolva és ez az én rendszeremen ugyan inaktív, de winen már kártékony?#215: azért én tüsszentéskor inkább a szám elé teszem a kezem

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon