- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
Hát ez a mellé telepítés sehogy nem jött össze nekem. Win7 alatt egyszerűen nem is ajánlott fel nekem ilyet. Van virtual pcm is, de a telepítő egy idő után egyszerűen lefagyott. Lehet kevés hozzá a vas. Marad a vagy teljesen külön partíció, amihez most nincs kedvem, vagy pedig másik winchester, ami a legjobb megoldásnak tűnik részemről.
-
jopont
senior tag
ez a mellé telepítés jó lenne, a leírásba is ezt ajánlja, de nekem ilyen lehetőség nincs. Én úgy akartam telepíteni, hogy elindítom DVD-ről a 64 bitest. Bejön egy idő után az asztal és ott van az asztalon egy ikon, hogy Linux Mint telepítése. Jaj, de most világosodtam meg. Szerintem azért nem ajánlja fel, mert Linuxból a 64-est szedtem le, win7-ből meg 32-es van fent. Na majd kipróbálom a Linuxot is 32-be, mert itt lehet a bibi, hogy 32-es win mellé nem lehet feltenni 64-es Mintet.
-
jopont
senior tag
válasz
Braddock #236 üzenetére
Win7 mellé nem tudom feltenni. Két választást ajánl fel, 1 hogy formáz és elveszlik minden adat, 2 egyéb. Ott felhozza a partíciókat, de nem jöttem rá, hogy tudnám átméretezni. Most megpróbáltam win7 alol virtual pc-vel, de hibát ír ki telepítésnél. Már pedig végre rájöttem, hogy kell netet csinálni telepítés előtt. Na majd van egy 20-as wincsim valahol, előszedem, és arra majd jól felrakom azértis
-
jopont
senior tag
Bocs, közbe már van net, csak nem merem telepíteni, mert semmiféleképp nem szeretném, hogy az ugyanazon a partíción lévő win7 elszálljon, vagy bármi adat. A telepítésnél behozza a partíciókat, sajna nekem csak azon lenne hely, ahol a win van, de nem bírok rájönni, hogy tudom átpartícionálni, hogy csak vagy 10 gigát lecsípjek neki. Na még olvasgatok, hátha rájövök
-
jopont
senior tag
Sziasztok. Ma ki akartam próbálni a Linux Mint 12-őt. DVD-ről el is indult szépen, de sajnos még sosem volt Linuxom, ezért nem nagyon vágom. Nem telepítettem fel, csak ahogy a DVD-ről bejött. Így nem tudtam Magyarosítani se, vagy csak nem jöttem rá, hogy kell. Lényeg, hogy tetszene a dolog, csak nem bírtam előhozni az ADSL netet. Nem jöttem rá, hová tudnám beírni a felhasználónevet és jelszót. Vagy ezeket csak akkor lehet, ha telepítem is? Mármint net, meg Magyarítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest