- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nekem is szinte csak az ébredéskor jönnek problémák...
De nem akarom kikapcsolni az alvást, mert nem akarom ki-be kapcsolgatni a gépet, és sokszor fél napokat, meg egészeket is használaton kívül van.
Főleg, hogy még nem jöttem rá, miért nem áll le, vagy áll le csak piszok lassan felcsatolt nfs megosztásokkal (igaz, nem is nagyon nyomoztam még utána, mivel nem szoktam leállítani a gépet ;-) -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Alvást nem használok - desktop gép, laptopon esetleg kéne, ha akkuról megy.
Xscreensavert én is használom, nekem a vegyületek pörgetése a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Bontatlan HP Toll 2.0
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon