Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
herdsman12
őstag
válasz
lev258
üzenetére
Eredetileg az összes frissítést telepítettem, amit jelzett a frissítéskezelő és nem próbáltam kernel változtatást.
Most gondoltam, ha már gubanc van, akkor telepítem a 20.3-at. Telepítés után van vagy 160 frissítés, először a biztonsági frissítéseket engedtem, ott még minden rendben.
Második menetben a szoftver frissítéseket engedtem, van belőlük bőven, samba és network névvel is.
Itt már gáz van, az Online fiókokban beállított Google fiókot eléri a Nemo, de a routerre csatlakoztatott HDD-t már nem (A hely nem csatolható. A Windows megosztás csatolása meghíúsult: Érvénytelen argumentum)
Samba ügyben nulla vagyok, eddig nem sok dolgom volt vele, ha ez okozná a gondot.
Csak az eredeti, telepítőben lévő 5.4.0-91 kernel van telepítve.
Megköszönök minden tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon