- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
herdsman12
őstag
válasz
lev258 #13966 üzenetére
Eredetileg az összes frissítést telepítettem, amit jelzett a frissítéskezelő és nem próbáltam kernel változtatást.
Most gondoltam, ha már gubanc van, akkor telepítem a 20.3-at. Telepítés után van vagy 160 frissítés, először a biztonsági frissítéseket engedtem, ott még minden rendben.
Második menetben a szoftver frissítéseket engedtem, van belőlük bőven, samba és network névvel is.
Itt már gáz van, az Online fiókokban beállított Google fiókot eléri a Nemo, de a routerre csatlakoztatott HDD-t már nem (A hely nem csatolható. A Windows megosztás csatolása meghíúsult: Érvénytelen argumentum)
Samba ügyben nulla vagyok, eddig nem sok dolgom volt vele, ha ez okozná a gondot.
Csak az eredeti, telepítőben lévő 5.4.0-91 kernel van telepítve.
Megköszönök minden tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest