- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super! Köszi, hogy eloszlattad a ködöt!

-Még felhasználó barátabb mint a Mint.
Legalábbis ezt az érzetet kelti!
Nekem bőven elég az autentikus Mint énbarátsága is.Egyébként meg akár egy jó, okos kezdeményezés is lehet ez, bár nem tudom hogyan propagálják, én csak itt értesültem róla.
(#13065) Cyrin
ezzel szemben az asztali gép vígan működik Mint 20.1-gyel. Kit érdekel hogy nem a legfrissebb?
Kb így vagyok ezzel én is! Összes Mint-tel telepített gép vígan ketyeg, amit én telepítettem, desktop, notebook, az összes. Persze Ryzen mizéria nem érinti egyiket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem bőven elég az autentikus Mint énbarátsága is.
Rowon