- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Petya XT #14985 üzenetére
Én pl. 51 évesen teljesen el is engedtem a Windows vonalat. Valahogy nem szimpatikus amit művelnek.
Linux alatt is megtaláltam azokat a cél szoftvereket amire szükségem van.
A legparásabb a műszaki rajzok miatt az Autodesk Inventor alternatíva volt, de a FreeCAD ott van erre.
Nem mondom, kompromisszum kellett, de okafogyott lett nálam a Windows. -
BigManus
addikt
Teljesen osztom a véleményed...
Azt rebesgetik, hogy nagyon szájbarágósak lesznek a súgó fájlok, képi példákkal kiegészítve.
Reméljük így is lesz, mert maga az oldal is hagy kivetnivalót maga után ebben a formában. Én is már meg tudtam nézni a tartalmakat, le is tudtam tölteni, pedig még most sem éles az oldal. -
BigManus
addikt
válasz
ubyegon2 #13066 üzenetére
"Legalábbis ezt az érzetet kelti! :K Nekem bőven elég az autentikus Mint énbarátsága is."
Na igen, ez érthető, de ezt olyanoknak hozták létre elsősorban akik nem akarnak fizetős szoftvereket használni, nem értenek vagy nem akarják a Linuxot megtanulni. Legalábbis így propagálják.
Mi akik ebben mozgunk, biztosan nem fogunk vele foglalkozni. -
BigManus
addikt
-
BigManus
addikt
válasz
growler #13012 üzenetére
Értem amit írsz, csak azt nem, ha nekem így megírtad, miért nem írtad meg neki?
#13014 krizso72
Igen. Ekkor nem fog kérni jelszót gép indításnál.. ctrl+x, I, enter
#13015 growler
Sajnos grafikus felületen nem engedi Mint alatt.
Ugyan én nem használok Mintet, de valaki kérte már ugyanezt, ott először grafikus felületen a felhasználók és csoportok alatt próbáltam, de inaktív volt a lehetőség.
Ezt amit neki leírtam is Debian fórumon találtam. -
BigManus
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek a 20-as verzióról?
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Ha van itt valaki a linuxmint.hu oldalról, kérem jelezze, hogy nem lehet regisztrálni az oldalra.
Az üzemeltetőnek írtam, de semmi reakció... -
BigManus
addikt
válasz
anonymya #165 üzenetére
Szia!
Én ugyan SUSE-t használok, de hasonló problémám nekem is volt a levelekkel.
Az oldotta meg, hogy webes felületen beléptem a fiókomba, majd kijelöltem az összes levelemet, majd olvasatlanná jelöltem.
Ezek után a levelező kliens minden levelemet letöltötte.
Egy próbát megér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest