- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Nekem tíz éves a Somogy-m, amikor jöttek a samba frissítések, onnantól nem látta a Mint/Ubuntu, csak ip címmel.
Utánanéztem, és az volt a megoldás, hogy valami apple félre megosztást is be kellett kapcsolni a NAS-on, onnantól mindenütt megjelenik.
Pontosan nem emlékszem már mit, majd megnézem ma.
-
NeoPampalini
senior tag
- SMB legyen engedélyezve a NAS-on
(( - a mintes gépen legyen telepítve a samba, ha még nincs (terminálban: sudo apt install samba, ettől egyszerűbbet nem tudok rá) ----> erre nem találtam egyértelmű infót, hogy szükséges-e, volt, akinél csak ezután indult meg a NAS felé az SMB kapcsolat. Én nemrég virtuális gépekkel szórakoztam, a kliensen külön nem volt telepítve samba, és így is elérte a szervert SMB-n ))
- ezután a Nemo-ban a NAS-t meg tudod nyitni, például smb://192.168.1.1, enter, és ha minden klappol, akkor kérni fogja a felhasználót, jelszót, munkacsoportot. Sikeres bejelentkezés után lehet bookmark-olni a mappát, és akkor oldalt is meg fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon