Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Nekem tíz éves a Somogy-m, amikor jöttek a samba frissítések, onnantól nem látta a Mint/Ubuntu, csak ip címmel.
Utánanéztem, és az volt a megoldás, hogy valami apple félre megosztást is be kellett kapcsolni a NAS-on, onnantól mindenütt megjelenik.
Pontosan nem emlékszem már mit, majd megnézem ma.
-
NeoPampalini
senior tag
- SMB legyen engedélyezve a NAS-on
(( - a mintes gépen legyen telepítve a samba, ha még nincs (terminálban: sudo apt install samba, ettől egyszerűbbet nem tudok rá) ----> erre nem találtam egyértelmű infót, hogy szükséges-e, volt, akinél csak ezután indult meg a NAS felé az SMB kapcsolat. Én nemrég virtuális gépekkel szórakoztam, a kliensen külön nem volt telepítve samba, és így is elérte a szervert SMB-n ))
- ezután a Nemo-ban a NAS-t meg tudod nyitni, például smb://192.168.1.1, enter, és ha minden klappol, akkor kérni fogja a felhasználót, jelszót, munkacsoportot. Sikeres bejelentkezés után lehet bookmark-olni a mappát, és akkor oldalt is meg fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen processzort vegyek?
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon