- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
SZiasztok!
Két kérdésben kérném a segítségeteket.
1.
Linux Mint KDE 18.3-ban szeretnék egy adott [ikon témát] feltenni, de sehogy nem jutok vele dülőre. Installálás után nem jelenik meg a témák között. Proóbáltam bemásolni a ~/.local/share/icons mappába, akkor sem történik semmi. Illetve próbáltam még a /usr/share/icons mappába berakva, de úgy sem láttam. Mit szúrok el?2.
Ha a Dolphin fájl böngészőben először rendszergazdaként megnyitok egy mappát (egér jobb gomb-műveletek-megnyitás rendszergazdaként), akkor semmi gond.
viszont ha ezt másodszor tenném akkor csak egy üres ablakot kapok a következő hibaüzenettel: A(z) file protokollt kezelő folyamat váratlanul véget ért. Ez vajon miért van:Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Házimozi belépő szinten
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Cudy routerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest