Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Most már annyival rosszabb a helyzet, hogy újratelepítettem, reboot után jött a villódzós hiba, frissítettem óvatos módban, utána kernelfrissítést is engedtem, egyelőre mást nem, a mesa is maradt alap 17.02.
Minden tökéletesen működik. Halvány elképzelésem sincs, az első telepítésnél mi volt a gond, ugyanezeket rakta fel akkor is először.
Illetve annyit változtattam, hogy telepítés elején kivettem a pipát a 3. party programok telepítése elől. Nem zárható ki, hogy valamit ez rakhatott fel. Amikor először filmlejátszásra kattintottam, csak az ahhoz szükséges csomagokat szedte le.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Illetve annyit változtattam, hogy telepítés elején kivettem a pipát a 3. party programok telepítése elől. Nem zárható ki, hogy valamit ez rakhatott fel. Amikor először filmlejátszásra kattintottam, csak az ahhoz szükséges csomagokat szedte le.
Rowon