-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wooooow! Ez komoly, kár volt tegnap ledózerolni a szakállamat!
Elsőre nagyon megörültem, de aztán láttam, hogy Ubuntu 17.10-et cserélted, mondjuk azt akármire érdemes cserélni. Azért persze a legzseniálisabb döntést hoztad!
Azt azért gondolom nem Cinnamont raktál fel.
Ezt a Redshift-et most látom, hogy benn van alapból, de elég szerencsétlen a beállító része, valószinű, hogy csak konfigban lehet piszkálni. Én anno a f.lux-ot használtam, azt elég jól lehet konfigolni gui-san is, még tán földrajzi hely alapon is működik. Én a helyedben kipróbálnám.
Majd érdekelné a Mintes tábort a tapasztalatod Szilvivel, milyen szerinted a 18.3, ez esetben még jó is, hogy a 18.2-t nem ismered.
A nick-edhez jól megy amúgy a disztró!
Most látom, hogy a RS is geod alapon kavar, de akkor is béna a gui-ja:
Itt írják a konfigolását a RS-nek, lehet érdemes kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest