Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Mindegy, most megnéztem neked a screenshot alapján, ez Cinnamon-os Mint. Azért kérdeztem, mert van másmilyen is (MATE, KDE), és azokon máshogy kell kilőni ezt a szart. Bár az is lehet rosszul tudom, és mindegyiken és a MATE-en is Gnome Keyring fut, de KDE alatt tuti máshogy kell.
Cinnamonon: terminálban futtassad a seahorse alkalmazást. Ott Jelszavak fülön Jelszó megváltoztatása, réginek azt a jelszót add meg, amit egyébként is be szoktál írni a kulcstartónak, az új jelszó meg maradjon üres. Lehet máshogy van magyarítva, én angol nyelvű leírást találtam, azt fordítom visszafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- XMLTV EPG letöltő progi
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon