Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Szia, megpróbáltam úgy ahogy mondtad de a telepítések befejezésénél vagy hiba van, vagy az első bejentkezésnél kikapcsol a gép. Több Windowst is próbáltam, egy sem jó. Nem lehet hogy azért mert a sima hdd amit nem húztam le valójában a /home - om? Ezt nem mondtam, de már csak erre tudok gyanakodni, mert mint előtt simák voltak a win telepítések nálam. Húzzam le a hdd-t is?

Nem egyszerű, amit írsz, most a Windowsok nem működnek vagy a Linux nem települ?

Mivel említettem, hogy húzd le a másik SSD-t, mert a Win belebarmol, ebből sejthetted volna, hogy az elfelejtett HDD-be is bele tud barmolni, de ez a Winnek nem gond, ettől még indulna békésen. Az se értem, hogyan kerülne a a Linux /home-ja a HDD-re? Milyen módszerrel telepítettél?

A legfelső opciót választottad, hogy telepítse a meglévő rendszer mellé? Ja, leesett, már volt Linuxod telepítve. Külön volt a /home?

Csináld úgy, ahogy először írtam, de ha valami nem fog menni, akkor részletezd kicsit, mit csináltál, mert anélkül nehéz rájönni a hiba okára. Ha csak a felét mondod el a szükséges infóknak, akkor csak félmegoldások fognak születni. :DD

Új hozzászólás Aktív témák