Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak ugye,kicsit furán lett telepítve anno a xubi,most le kellene gyagyulni,de azon a partíción van a grub... boot jelző áthelyezés nem elég neki?
boot flag itt szerintem nem számít, a Mint telepítéskor átírta a GRUB-ot, így az előtte telepített disztrót le lehet törölni ilyenkor. Azt írod, partíción van a GRUB. Ha ez így van, akkor törlés előtt mindenképp telepítsd a meghajtóra, de inkább mindenképp csináld ezt meg, az a biztos:
terminalba:
sudo grub-install /dev/sdaha az sda-n van a disztró, márpedig ott vanezzel a paranccsal egyértelműen a Mint beállításaival az sda-ra kerül a GRUB, minden más oprendszert törölni lehet és a GRUB megmarad!
sda2 az külön a Mint /home-ja?
(#7029) Normi™
Anno én vagy 4 tucat disztrót kipróbáltam Mint mellett, akármennyire is bejöttek ezek, mindig egyszer csak azt vettem észre, hogy visszatértem a Mint Cinnamonra. Valami csak van benne, nekem eddig mindig tökéletesen működött. Másik kedvencem a Debian, mert az rendesen megdolgoztatott már párszor, tanulni azon lehet rendesen, ha totál nulla vagy az informatikához és a Linuxhoz. Mint-et csak használni lehet.

Foose szakit is azért győzködtem kicsit erőszakosan, mert láttam, hogy ha másokra hallgat, akkor nem fogja meg a Mint, live-ból megnézve nem tapasztalja a pozitívumait.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon