Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique
    titán

Egy 1Tb-os My passport ultraról van szó. A meghajtóbeállítások nálam nem aktív, nem tudok rákattintani. Lehet marad a szigszalag. Éjszakára szoktam felfüggeszteni a gépet, a vinyó meg villog néhány másodpercenként. Eddig leválasztottam és kihúztam, de elég nehézkes, előtte még le kell állítani a torrenteket hogy ki lehessen hűzni. Lehet hibernálnom kéne? Hibernácíóból mennyivel lassabban ébred a gép mint felfüggesztésből? Illetve ssd-nek jó a hibernálás?

Nekem is van My Passportom és pont annál villog standby állapotban / leválasztás után a LED 2 másodpercenként. Viszont ez egy gyári, firmware szintű beállítás, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni.
    A Disks (Lemezek) —► meghajtóbeállítások USB HDD-nél nem feltétlen aktív, mivel nem minden vezérlő támogatott. Illetve akad ilyen téren a Mint 17.3 vs. 18 között is van különbség, amiről nemrég az új cikkemben is írtam. Továbbá, ha aktív is a beállítási lehetőség, az USB HDD-nél nem feltétlen lesz eredményes [link]. Max esetleg a gyárinál kisebb értéket megadva működik.

Új hozzászólás Aktív témák