- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Xfce Linux Mint-et használok és most két problémára keresek megoldást:
1.) Néha nem sikerül a windows-os partícióimat felcsatolni. Ilyenkor hosszú hibaüzenetet kapok. Újraindítva a Mint-et általában megoldódik a probléma, újra felcsatolhatók az NTFS partíciók. Mi okozhatja ezt?
2.) Mappákat szeretnék megosztani, hogy hálózaton keresztül elérhetőek legyenek. A megosztáshoz a Megosztott mappák programot (terminálból: shares-admin parancsot) használtam. Két mappát sikerült megosztanom, de a következő alkalommal, amikor kiadtam a shares-admin parancsot hiba üzeneteket kaptam:
** (shares-admin:3673): CRITICAL **: share_settings_set_name_from_folder: assertion 'path != NULL' failed
A korábban megosztott mappák továbbra is elérhetők hálózaton keresztül, viszont ezek a megosztott mappák nem láthatók a programon belül, illetve újakat sem lehet hozzáadni. Hozzáadással próbálkozva ezt a hibaüzenetet kapom:
(shares-admin:3673): Liboobs-CRITICAL **: oobs_share_smb_new: assertion 'path != NULL && path[0] == '/'' failed
Nem tudom mit jelentenek ezek a hiba üzenetek és hol lehet a hiba. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest