Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Közben sikerült lemagyarosítanom, az általad linket dologgal a k3b-t sikerült magyarítani, mert az sem volt magyar, majd kdenlive ppa tárolóból lefrissítettem a kdenlive-ot és végre kapott a két dologgal magyar nyelvet is.
Viszont lenne még egy kérdésem, mikor elindítom a gépet, 800MHz-n pörög a proci a mint szerint, ezt tudom fixálni 2,8ghz-re (ami az alap frekvencia a processzornál) kép (itt tudom fixálni, de egyesével a 6 magot minden indításnál unalmas már megcsinálni..) szóval...lehet ezt valahogy fixálni, hogy ne terheléstől függően növekedjen az órajele a processzornak, hanem folyamatosan 2,8GHz-n pörögjön nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Autós kamera eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon