Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Meglesem csak nemtudom mit is nyomjak hogy a grub indító jelenjen meg mikor boot-olna. Amúgy pár napja volt egy olyan sülése a gépnek hogy leállt a procihűtő és a védelem állította le a gépet (kikapcsolta iziből
). Ezt most tudtam meg és kb egyezik a fennt kezdődött anomáliáknak az időpontjával. Ez lehet az indítója az egésznek. Mondjuk azóta teljesen újraraktam a gépet, de megint újrateszem akkor és kipróbálom alap rendszerrel csak max nvidia driver feltételével.Vboxra. Sajnos kell hogy használjam, mivel a bankom is csak azon (xp-n) keresztül működik, ill ugye itt tárolni tudja az elmúlt eseményeket és több évre visszamenőleg megtudom nézni melyik nap milyenvolt volt az idő.
Most egy ideje 98%-on van a swap és nem megy felfele egy cseppetsem. De nemértem mi eszik ennyi alap memóriát hiszen csak megy a gép bekapcsolás óta, akkor volt 600mb használat mostmeg 1,6gb. Najó ez a böngésző ment párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ezt most tudtam meg és kb egyezik a fennt kezdődött anomáliáknak az időpontjával. Ez lehet az indítója az egésznek. Mondjuk azóta teljesen újraraktam a gépet, de megint újrateszem akkor és kipróbálom alap rendszerrel csak max nvidia driver feltételével.
Rowon