- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy vettem szívemre! (attól, hogy ellenvélemény, miért törölném, semmi jogalapja nincsen, mindhármunk szava ugyanannyit ér itt) Örülök, hogy nincs már szükség ezekre az óvintézkedésekre, ezért is töröltem az írásomat az Összefoglalóból. Mindig tanul az ember, meg minek erőlködjek azon, hogy meggyőzzem az embereket, itt írtam is egy jellemző példát King Unique fórumtársnak, aki egyszerűen csak egyeseknek nevezi az ilyen bigottakat, mint én.
Azér' a feltétlenül szó jelentését nem ártana elemezni, de lehet, hogy én ismerem rosszul.
A Ti hozzászólásaitokat dehogy törlöm, lesznek még új Linuxosok, használják csak ezeket jótanácsnak, mint ahogyan a kislacit is simán Ti tudtátok meggyőzni!
sok sikert ezután minden SSD-snek Linuxon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest