- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy vettem szívemre! (attól, hogy ellenvélemény, miért törölném, semmi jogalapja nincsen, mindhármunk szava ugyanannyit ér itt) Örülök, hogy nincs már szükség ezekre az óvintézkedésekre, ezért is töröltem az írásomat az Összefoglalóból. Mindig tanul az ember, meg minek erőlködjek azon, hogy meggyőzzem az embereket, itt írtam is egy jellemző példát King Unique fórumtársnak, aki egyszerűen csak egyeseknek nevezi az ilyen bigottakat, mint én.
Azér' a feltétlenül szó jelentését nem ártana elemezni, de lehet, hogy én ismerem rosszul.

A Ti hozzászólásaitokat dehogy törlöm, lesznek még új Linuxosok, használják csak ezeket jótanácsnak, mint ahogyan a kislacit is simán Ti tudtátok meggyőzni!

sok sikert ezután minden SSD-snek Linuxon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon