Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
& Syl
Abszolút meggyőztetek, mondtam is, szégyellem magam az írásom miatt. Ti vagytok az ászok SSD ügyben!

2 megjegyzés:
- a régebbi SSD sokkal strapabíróbbak voltak, pár hét/hónap Flash SSD topik olvasása és az ajánlott SSD-k topikja alapján ezt szűrtem le, nem véletlen vettem a már kifutó Intel 520-at én sem.
- pár hétig át kellett egy notiba raknom az SSD-t és HDD-ről futtattam a Mint-et. Kicsit lassabban bootolt, amúgy nem vettem észre szignifikáns különbséget futás alatt, ha Win volna fenn, akkor más lenne a helyzet, de mi Linux topikban beszélgetünk.

HDD meg adattárolásra nagyon jó
Ja, már ha a WD Redekre gondolsz, csak nekem WD1003FZEX-em van, az nem éppen adattárolásra való, ne mondjunk már ilyen sületlenséget, hogy a HDD az adattárolásra való!

Kímélgetni a külső (mechanikai) behatások, túlmelegedés miatt kell inkább, főleg az utóbbit.
Inkább csak az utóbbit!
Köszönöm nektek amúgy, hogy felnyitottátok a szemem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem azért mindenki nem veszi be azt, amit írtok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon