- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én használok OS-t HDD-n is, van rajta egy Linux Mint Cinnamon. Bizony érezni annál is (nem csak a gyorsabb boot), amikor SSD-ről megy, tehát nem feltétlen annyira nem mindegy.
"HDD meg adattárolásra nagyon jó"
Talán azt írtam, hogy kizárólag arra való? Mert szerintem nem.
Adattárolásra a legjobb, mert nyilván nem sokan vesznek (még) ilyen célra x TB-os belső/ külső SSD-t. Sőt, ennyi adatot a legtöbben a felhőbe sem fognak csak úgy feltolni.Amúgy nem értem én ezt a kirohanást? Korábban még én is kb. hasonló véleményen voltam, de az új infók + ésszerű érvek alapján be kellett látnom, hogy ilyen számok mellett felesleges ezt annyira túlmisztifikálni. Te nem, ok. De attól még nem feltétlen kéne így reagálni. Illetve lehet linkelni egyéb teszteket, ahol a fenti állításnak az ellenkezőjét bizonyítják.
Ha már TRIM. Engem okított ki múltkor egy kolléga, hogy USB3-as külső SSD-ről Linuxot futtat olyan fájlrendszerrel, ami még nem is támogatja eme funkciót. Már több éve probléma nélkül működik nála. Csodálkoztam rajta, de ha nála nem okoz gondot, akkor én sem fogok annyira parázni, hogy az én USB 3.0 külső SSD-m esetében sem megy...

-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Adattárolásra a legjobb, mert nyilván nem sokan vesznek (még) ilyen célra x TB-os belső/ külső SSD-t. Sőt, ennyi adatot a legtöbben a felhőbe sem fognak csak úgy feltolni.

Rowon