-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Sikerült visszahoznom a rendszert!
Lehet, hogy nem az a beavatkozás okozta a bajt amit előzőleg felvázoltam, ugyanabban a munkamenetben futtattam egy frissítést is, ami jó pár csomagot érintett. A neten kutatva azt láttam, hogy ez a szindróma mindig frissítés után jelentkezik, de a problémára nem találtam orvosságot.
Végül az xserver-xorg és az mdm eltávolítása, majd ismételt telepítése után felállt a grafikus rendszer. Gyanítom, hogy a kettő közül vélhetően csak az xserver-rel volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DEll G15 5530
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest