Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyet tudok veled érteni, viszont pont amiatt, hogy sok minden nehezebbnek es bonyolultabbnak latszik, mint amilyen valójában, az abszolút kezdő nem fog belekezdeni!
Régen én is sokat telepítettem saját gépre Wineket, fél nap simán el is ment vele, mindennel együtt.
Itt épp szóba került az írásod, pár dolgot frissíteni kéne benne a GRUB váltás miatt.
Virtuált nem szoktam használni, inkább felrakok egy ugyanolyan disztrót próbához.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon