Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
Bennem is voltak félelmek, amikor anyósnál XP-ről váltottam Linux Mint MATE-re (az új laptop simán bírna erőforrás igényesebb disztrót is, de a MATE stabilitásában eddig még nem csalódtam; ugyanez nem mondható el pl. a Cinnamon-ról).
Rááldoztam fél órát a rendszer bemutatására, a böngésző ikonja a gyorsindítóban és az asztalon is megtalálható, felvettük a könyvjelzők közé a kedvenc oldalakat, beállítottuk a kezdőoldalt, gyakoroltuk a szabályos ki- és bekapcsolást, zenehallgatást, videózást, és belőttem egy szép háttérképet. A frissítéskezelőben kikapcsoltam a hármas szintű frissítések telepítését (bár nem jellemző hogy anyós frissítéseket telepítene, de jobb biztosra menni).
Ha valami gubanc támad (jellemzően a nyomi flash lejátszás miatt), akkor átszaladok és frissítem a rendszert (a hármas szintű frissítésekkel egyetemben).Minden frankón működik XP-s kinézet nélkül is, tehát idősebb ember számára is megszokható (főleg ha tényleg csak netezésre van használva a gép), de remek dolognak tartom, hogy a linux erre is képes, ezáltal még barátságosabb és kellemesebb lehet az áttérés XP-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Linux kezdőknek
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Rowon