- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damateo
aktív tag
válasz
SATA_boy #6383 üzenetére
oké, hiba kiküszöbölve.
asztal beállításokban a kompozitálás állítása segített.
Érdekes hogy egyes opcióknál nem volt használható az Ablakkezelő hangolás.Ha egy külső kijelzőt dogok a gépre miért nem kapcsolja be automatikusan.
Az előzőleg beállított pozíciót és beállításokat is elfelejti. -
Bohus
aktív tag
válasz
SATA_boy #2896 üzenetére
Én is megtaláltam, csak máshol!
Notimon 17.1 KDE van, itt a Rendszerbeállítások - Felhasználókezelő fülön a felhasználói profilomnál találtam meg az "Automatikus bejelentkezés" opciót. Mindössze annyi a gond, hogy nincs pipa a jelölőnégyzetben, azaz nem tudom kikapcsolni mert már inaktív (a valóságban nem, megy az autologin).
Megnézem otthon az asztalin mi a helyzet, ott MATE van fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest