-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ubyegon2 #2955 üzenetére
Annyira nem vészes a helyzet de köszönöm.
Ati ccc-t el is felejtettem feltenni.World of tank-ot szerettem volna tesztelni miként fut vagy sem.
Yt-s videóban bukkantam rá a Playonlinux-ra, gondoltam kipróbálom.
Feltettem, Wot install erre elkezdte felpakolni a futtatásához szükséges alkalmazásokat pl Wine és IE8.
Letöltötte és telepítette a játékot, be tudtam lépni a kliensbe és működőképesnek bizonyult míg a játékban át nem állítottam a monitorfelbontás full hd-ra.
Konkrét hiba: garázsban nem jeleníti meg a tankot, csatában már csak teljes fekete képernyő a csapat tankjainak kontúrjaival.Van aki játszik a Wot-al?
Lehet vissza kellene vennem a felbontást 1024x768-ra mert addig legalább a garázsban látszódott a tank?
Ha már egyszer felkerült a gépre akkor hogy tudom újra elindítani a játékot?
Láttam hogy ott van a saját mappa => playonlinux mappán belül de ez nem windows hogy wot.exe és gyía.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Lexus, Toyota topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Napelem
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest