Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő
    őstag

Na első problem... böngészsé közben lefagyott az egerem.... :F újraindítottam megjavult.
    Segítséget kérnék. Letöltöttem egy időjárás kisalkalmazást de nem tudom, hogy telepíthetem. Van egy rakás különböző kiterjesztésü fájl meg egy PO könyvtár egy halom po kiterjesztésü fájlal.

Időjárás kisalkalmazás van beépített a Mintben is, Xfce-nél pl. jobb klikk a "tálcán" panel -> új elemek hozzáadása -> időjárási adatok frissítése (azon belül meg tudod adni a várost).
    Amúgy a letöltött alkalmazás readme-ben benne szokott lenni a telepítés menete.
    Nem teljesen 100-as usb-és egér nálam is fagyott már (de az win alatt is), átraktam egy másik usb portra és ment, igazából cserélni kéne, de ilyen tesztelős egérnek még jó.
    Bohus: Cinammon/KDE 1Gb-al necces tud lenni, 1Gb-ra max MATE vagy XFCE, de ha proci is gyengébb (egymagos vagy korai gyengébb 2 magos) csak XFCE, kb feleannyi procit eszik mint a Cinammon;

Also, re: Cinnamon desktop choice.

Cinnamon is a "shell" on top of Gnome3, probably the most RAM/CPU intensive desktop option. Probably not an issue for any PC post 2004 or so, just a heads up for anyone migrating a pre-2005 PC.

Cinnamon users on early dual core or single core CPUs can report their opinions on Cinnamon responsiveness vs CPU make/model, then we can get a feel for the minimum CPU Mark score for Cinnamon use. I would guess a CPU Mark of 500 or greater for Cinnamon use (i.e. about double that needed for XFCE or LXDE)

Szerk; milyen gyors ma mindenki. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák