- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
A minap a szoftverkezelőn keresztül telepítettem volna a Qupzilla böngészőt, de a folyamatba belefagyott a rendszer. Újraindítás után ismét a szoftverkezelőben próbáltam - immáron - leszedni a progit, de ismét csontra fagyott a rendszer, csak a reset gomb segített. Aztán a synaptic-hoz fordultam, ott simán települt a progi.
Ma az OpenVPN-hez telepítettem volna egy GUI managert, a legkényelmesebb módon: szoftverkezelővel. Mondanom se kell, belefagyott, ami most már eléggé felbosszantott, eddig atomstabil volt a rendszer. Újraindítás után már a synaptichoz fordultam, az jelezte, hogy előb futtassak egy sudo dpkg --configure -a parancsot, majd utána szóba áll velem.
Most itt tartok, próbálok valami megoldást keresni. Másnál hasonló? /Mint 17.1 MATE/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Borderlands 4
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Építő/felújító topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon