Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a témámmal kapcsolatban. Egyáltalán nem sértésnek szántam a bejegyzésem, szimplán null idővel rendelkezek évek óta, mert folyamatosan dolgozok, így van, hogy napokig, vagy hetekig nem is jutok a gép közelébe, de abban a kevéske időmben ami van is, nem akarok küzdeni egy plusz "nyűggel". Nem a lustaságommal van baj ebben a történetben, hanem nem akarok én már pötyögni egy grafikus felületen, rühellem, elég volt a DOS, meg a QBasic, hányok már ezektől a múlt századi dolgoktól, ahogy Win alatt a cmd-től is, ha néha kell is használnom.
I02S3F:
A Win10-től is teljesen el lett véve a kedvem, mert egyre lassabb, egyre nagyobb, és egyre több a bug, illetve ahogy látom, a 11 sem kivétel ez alól, így azzal sem hiszem, hogy előrébb lennék hosszabb távon, ezért már korábban foglalkoztatott az újbóli linuxozás kérdése, nem most pattant ki a fejemből. A Suse 9.2 volt az első amivel ismerkedtem anno, azt is hiába akartam használni, végül mindig elengedtem, mert kényelmesebb volt az XP, később jött az Ubuntu disztrók korszaka, de ugyanoda lyukadtam ki több hónap használat után, hogy ment vissza a Win, mert erősen kompromisszumos volt, bugos, fagyogatós, na meg az a bűvös terminál... Úgyhogy nem null percesként esnék bele újra ebbe a világba, csak most szó szerint választanom kell a szükséges rossz között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Project Trident - Void Linux
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest