- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ablakos #14183 üzenetére
A debián telepítővel jártam így, hogy az EFI mappában ott volt a teljes Debian mappa és mellette egy üres boot mappa.
A parasztos megoldás az lett , hogy az EFI/Debian mappából átmásoltam a grubx64.efi fájlt az EFI/boot mappába és átneveztem bootx64.efi névre.Ha live rendszerből bebootolsz és a Gparteddel eltávolítod az efi partíció Boot, ESP jelzőjét akkor automatikusan átváltja microsftdata vagy valami ilyesmi jelzőre. Ezután az efi partíciót fel tudod mountolni és tudsz benne garázdálkodni ˙(de csak óvatosan). Ha végeztél a szabaálytalankodással , akkor ugyancsak a Gparteddel állítsd vissza az efi partíció Boot, ESP jelzőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PS Plus előfizetések
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest