- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alcsi69
üzenetére
Jaja, mostanában sok helyen szembe jön új Asus/Acer notiknál ez az Intel RST-t hiányoló probléma is, de Linuxnál is olvastam, hogy BIOS-ban ki kell kapcsolni valami VMD-t...Ha egy igazi home user szembesül ilyen gonddal, kb semmit nem tud kezdeni a gépével, de azok sem, akik tesznek bele egy új NVMe SSD-t és egyszerűen nem látja a rendszer. Elég durva bugok ezek valóban!

Ilyenek miatt is vagyok úgy vele, hogy se től régi, se túl új gépet nem vennék!
Jó öreg ws vagy pro üzleti notikkal sosincs semmi gondom! Dell Precision M4700-at még az se zavarta, hogy nem kompatibilis nVidia VGA drivert raktam fel rá, ment vele simán. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Próbáltam közben más Linux distrokat is, openSUSE látja a billt, viszont ez meg a külső billt és a hangkarit nem.
Néha ezeken is elcsodálkozom, mikor olvasom, hogy Debian alapún nem megy valami, próbáld az Arch vonalat vagy Fedora, etc....

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DJI mini 3 drón display unit
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó öreg ws vagy pro üzleti notikkal sosincs semmi gondom! Dell Precision M4700-at még az se zavarta, hogy nem kompatibilis nVidia VGA drivert raktam fel rá, ment vele simán. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon