-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
A Viberrel beleálltam a földbe, már második alkalom, hogy kernel frissítés után nem akar indulni. Az első alkalommal még segített, a .deb csomag újratelepítése, de most már az sem. Soha nem volt vele semmi probléma, de a 20.1-en egyszerűen nem tudom normálisan működésre bírni. 5.4.0-70 a kernel. Valamit lehet vele csinálni? Az oké, hogy vissza a régi kernel, csak most már lassan ott tartok, hogy nem merem felrakosgatni a frissítéseket, mert elb@szódik valami mindig. Pszichikailag teljesen kivagyok, remegő kézzel csináltam egy Win 10-es pendrivot. Csak nálam ilyen nyűgös, vagy mi van ezzel a verzióval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Rubik kocka
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest