Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
A Viberrel beleálltam a földbe, már második alkalom, hogy kernel frissítés után nem akar indulni. Az első alkalommal még segített, a .deb csomag újratelepítése, de most már az sem. Soha nem volt vele semmi probléma, de a 20.1-en egyszerűen nem tudom normálisan működésre bírni. 5.4.0-70 a kernel. Valamit lehet vele csinálni? Az oké, hogy vissza a régi kernel, csak most már lassan ott tartok, hogy nem merem felrakosgatni a frissítéseket, mert elb@szódik valami mindig. Pszichikailag teljesen kivagyok, remegő kézzel csináltam egy Win 10-es pendrivot. Csak nálam ilyen nyűgös, vagy mi van ezzel a verzióval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon