- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Pupák
üzenetére
eltűnt a Grub
Hogy a manóba, az nem tűnik csak úgy el! Több rendszered is van egymás mellett?
Ha viszont x másodperc múlva elindul a rendszer, akkor csak egyetlen parancssorra van szükség és a tárolóból felrakja a GRUB-ot újra:
sudo grub-install /dev/sdx(x értelemszerűen az érvényes particiószám)Ha nem indulna a rendszer, akkor kell a Frawly kolléga által linkelt módszer.
(#13195) Frawly
"Alapvetően semmi, amíg működik és nem törik el, baj az utána van."
Tökéletesen igazad van, max azt nem értem, mi köze ennek a GRUB-hoz, mivel szerintem ez minden egyes csomagra, programra/scriptre/konfigfáljra igaz.
Hiába szükségtelen szerinted, a disztrókba minden fejlesztő berakja, így a laikus user használni is fogja! Annyira azért nem veszedelmes dolog az, nekem 8 év alatt nem volt vele bajom, ha igen, akkor én öltem meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon