- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, mert én is ennyit konyítottam hozzá, amikor még nem volt egy SSD-m sem és ezért is nem az SSD topikos írásokkal bombáztalak. Nem az a cél, hogy fitogtassunk rengeteg okosságokkal, hanem, hogy minél egyszerűbben megértsd Te is, mik az előnyei az SSD-nek.
Sokáig én sem akartam venni, egyszerűen a most 7. éves WD Black-em annyira tökéletes volt, de egyszer mégis annyira furdallt a kíváncsiság, hogy vettem egy Intel 520 120GB-os SSD-t. Onnantól kezdve már nem akarnék soha HDD-ről bootolni, ez a hozzáférési idő kicsit érezhetően különbözött! Nem is csoda a hatalmas különbség, hiszen nincs több pörgő tányér, nincsenek közöttük ugráló olvasófejek....
Én ugyanazt éreztem SSD/HDD váltásnál, mint Linuxra váltásnál! Miért nem hamarabb?

A lényeg, hogy a megadott írás/olvasás értékekkel nagyon nem kell foglalkoznod, kb a SATA3 felső határát úgy sem lépi át egyik SATA SSD sem, az access time meg emberi érzékelésnek tök mindegy, ms-ben van ill lenne megadva, felhasználó szempontjából mind kb ugyanaz.
A legfontosabb, hogy SSD vásárlás előtt ugyanúgy célszerű megnézni, melyik tipust érdemes megvennünk, mint HDD esetén, sőt! Itt még inkább fontos, mivel elég sokféle fizikai csatolása lehetséges, SATA3, m.2 SATA, m.2 PCIe, PCIe NVME, a protokol-ról most ne is beszéljünk, AHCI, NVME...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon