- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, mert én is ennyit konyítottam hozzá, amikor még nem volt egy SSD-m sem és ezért is nem az SSD topikos írásokkal bombáztalak. Nem az a cél, hogy fitogtassunk rengeteg okosságokkal, hanem, hogy minél egyszerűbben megértsd Te is, mik az előnyei az SSD-nek.
Sokáig én sem akartam venni, egyszerűen a most 7. éves WD Black-em annyira tökéletes volt, de egyszer mégis annyira furdallt a kíváncsiság, hogy vettem egy Intel 520 120GB-os SSD-t. Onnantól kezdve már nem akarnék soha HDD-ről bootolni, ez a hozzáférési idő kicsit érezhetően különbözött! Nem is csoda a hatalmas különbség, hiszen nincs több pörgő tányér, nincsenek közöttük ugráló olvasófejek....
Én ugyanazt éreztem SSD/HDD váltásnál, mint Linuxra váltásnál! Miért nem hamarabb?

A lényeg, hogy a megadott írás/olvasás értékekkel nagyon nem kell foglalkoznod, kb a SATA3 felső határát úgy sem lépi át egyik SATA SSD sem, az access time meg emberi érzékelésnek tök mindegy, ms-ben van ill lenne megadva, felhasználó szempontjából mind kb ugyanaz.
A legfontosabb, hogy SSD vásárlás előtt ugyanúgy célszerű megnézni, melyik tipust érdemes megvennünk, mint HDD esetén, sőt! Itt még inkább fontos, mivel elég sokféle fizikai csatolása lehetséges, SATA3, m.2 SATA, m.2 PCIe, PCIe NVME, a protokol-ról most ne is beszéljünk, AHCI, NVME...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Spórolós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon